Parqet e pensioneve

KA PËRFUNUAR ME SUKSES KONKURSI “EKO-TON” I CILI SHËNOI FUNDIN E FUSHATËS “MBILL NJË DËSHIRË PËR NJË TË ARDHME TË QËNDRUESHME”

Ditën e djeshme në hapësirat e Inofeit u zhvillua konkursi “EKO-TON”, ku u zgjodhën 8 ekipe për të garuar me idetë e tyre për zgjidhje të qëndrueshme, në kuadër të fushatës “Mbill një dëshirë për një të ardhme të qëndrueshme”, organizuar nga tri shoqëritë pensionale Shoqëria pensionale Sava SHA Shkup, KB shoqëria e parë pensionale […]

Lexo më shumë

“Mbi një dëshirë” ka arritur edhe në Veles – Parku Pensionai ka mbirë në SHMKP “Kole Nedellkovski”

Në shkollën e mesme “Kole Nedellkovski” në Veles sot u hap parku i njëmbëdhjetë pensional në kuadër të fushatës “Mbill dëshirën për të ardhme të qëndrueshme”. Shoqëritë pensionale e mbajtën premtimin që nga viti 2021, kur në fillim të kësaj fushate edukative deklaruan se do të përpiqen për sa më shumë aktivitete me përgjegjësi shoqërore […]

Lexo më shumë

Vazhdimi i tretë i fushatës “Mbill një dëshirë” solli një park të ri pensional në shkollën e mesme Nikolla Karev

Pas konferencës së fundit për media me të cilën filluan vazhdimin e tretë të fushatës “Mbill një dëshirë”, shoqëritë pensionale mbollën parkun e dhjetë pensional në gjimnazin Nikolla Karev në Shkup. Nga Shoqëria pensionale Trigllav SHA Shkup, KB shoqëria e parë pensionale SHA Shkup dhe Shoqëria pensionale Sava SHA Shkup sqarojnë se këtë vit e […]

Lexo më shumë

Janë zgjedhur tri idetë më kreative për krijimin e një parku të gjelbër me sipërfaqe prej 5000 metra katror

Shkup, 28 tetor 2022 – Dje në objektin e Fakultetit të Arkitekturës u prezantuan vizatimet e studentëve të cilët morën pjesë në konkursin për dizajnimin e “Parkut Pensional” me sipërfaqe prej 5.000 metra katrorë, në kuadër të fushatës “Mbill një dëshirë, për një të ardhme më të mirë” organizuar nga Shoqëria pensionale Sava SHA Shkup, […]

Lexo më shumë

Me aksionin e djeshëm në Kumanovë shoqëritë pensionale mbollën gjithsej 120 fidanë

Shoqëritë pensionale dje kanë udhëtuar për në Kumanovë, në shkollën e mesme Pero Nakov. Aty krijuan “Parkun Pensional” të tetë me radhë në kuadër të fushatës “Mbill një dëshirë, për një të ardhme më të mirë”, me të cilin u mbollën gjithsej 120 pemë. Në aksionet që janë realizuar deri më tani në 8 shkolla […]

Lexo më shumë

SH.M.Q.SH “Marija Kiri Sklodovska” prej sot është nikoqire e “Parkut të shtatë pensional”

Pas vetëm pak ditësh nga shpallja e vazhdimit të aksioneve ekologjike, tri kompanitë pensionale krijuan “Parkun Pensional” të ri në shkollën e mesme të kimisë në Shkup, SH.M.Q.SH. “Maria Kiri Skllodovska”. Duke mbjellë 15 fidanë gjetherënës të mesëm të pesë llojeve së bashku me nxënësit, tri shoqëritë –  Shoqëria pensionale Sava SHA Shkup, KB shoqëria […]

Lexo më shumë

Shkolla e mesme “Zdravko Cvetkovski” në Shkup ishte nikoqirja e radhës e hapjes së “Parkut të pensioneve”, i gjashti deri më tani

Falë aksionit mjedisor të kompanive pensionale në kuadër të fushatës “Mbill një dëshirë, për një të ardhme më të mirë”, oborri i shkollës tashmë është më i pasur me 15 fidane gjetherënëse mesatare të pjekurisë që do t’u kujtojnë nxënësve rolin aktiv që kanë në ndërtimin e një të ardhme më të mirë për ta, […]

Lexo më shumë

Shoqëritë pensionale përsëri në aksion vazhdojnë aktivitetet ekologjike në kuadër të fushatës “mbill dëshirë për një të ardhme të mirë”

Pas realizimit me sukses të aktiviteteve me përgjegjësi shoqërore në kuadër të fushatës edukative dhe informuese për përfitimet e anëtarësimit në fondin detyrueshëm pensional dhe vullnetar, shoqëritë pensionale vazhdojnë të zgjerojnë listën e “Parqeve Pensionale” të mbjella. Fushata “Mbill dëshirë për një të ardhme më të mirë”, organizuar nga Shoqëria pensionale Sava SHA Shkup, KB […]

Lexo më shumë

U mboll edhe parku i katërt pensional – “Reagimet pozitive janë një nxitje për të mos u ndalur këtu”

Pas 6 vitesh organizim të përbashkët të fushatave edukative dhe informuese për përfitimet e anëtarësimit në fondin e detyrueshëm dhe vullnetar pensional, tre shoqëritë pensionale Shoqëria pensionale Sava SHA Shkup, KB shoqëria e parë pensionale SHA Shkup dhe Shoqëria pensionale Trigllav SHA Shkup për herë të parë këtë vit përfshinë aktivitete me përgjegjësi shoqërore në […]

Lexo më shumë

Në Sveti Nikole u mboll Parku i tretë pensional

Sot, shkolla e mesme “Koço Racin” në Sveti Nikole ishte nikoqire e përfaqësuesve e tri shoqërive pensionale Shoqëria pensionale Sava SHA Shkup, KB shoqëria e parë pensionale SHA Shkup dhe Shoqëria pensionale Trigllav SHA Shkup, të cilat në kuadër të fushatës “Mbi një dëshirë, për një të ardhme më të mirë” hapën “Parkun e tretë […]

Lexo më shumë